新东方在线网络课堂 六级 新东方在线 > 六级 > 英语六级 > 正文

2018年12月英语六级真题答案:阅读题完整版

2018-12-15 18:37:41 来源:网络六级资料下载

英语六级资料大全下载英语六级资料大全下载

六级关注: 六级口语场景练习 六级阅读态度类词语盘点 六级听力考前必背高频词

六级必过: 2019年6月英语六级阅读理解常考词汇总 英语六级阅读真题及答案汇总

真题试卷: 2018年12月英语六级考试答案汇总 2018年12月英语六级真题解析汇总

六级必过: 2018年12月英语六级真题答案解析大汇总 英语六级真题及答案下载汇总

  新东方在线英语六级频道考后发布2018年12月英语六级真题答案:阅读题完整版,同时新东方实力师资团队将对英语六级真题答案做权威解析,免费领取【大学英语六级真题解析】课程。更多2018年12月英语六级听力真题答案、英语六级作文真题范文、英语六级阅读真题答案、英语六级翻译真题答案,请查看2018年12月英语六级真题答案解析】专题。预祝大家高分通过大学英语六级考试!

2018年12月英语六级真题及答案大汇总
题型

  2018年12月英语六级真题答案:阅读题完整版第一套

  第一篇:机器人在农业中的应用及其影响

  46.What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene? 答案:B - Enjoy more le丨sure hours

  47.What will ' farmbots' be expected to do?

  答案:A - Take up many of the farmers' routines.

  48.What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex learning

  algorithms?

  答案:B - Helpfarmerssimplifytheirfarmingtasksandmanagement.

  49..Why are farmers pressing for robotic farming?

  答案:D - Labor shortage is worsening.

  50.What does the author think future farms will be like?

  答案:A - More and more automated.

  第二篇:科学家和民众之间的沟通以及对于科普的影响

  51.What does the example of climate change serve to show?

  答案:D - Common folks' scientific knowledge can sway policy making.

  52.What should non-scientists do to ensure their quality of life?

  答案:B - Acquire a basic understanding of medical science.

  53.Why is it important for scientists to build a good relationship with the media? 答案:A - It helps them to effectively popularize new scientific information.

  54.What does the author say is the problem with science journalism?

  答案:C 一 It may give inaccurate or distorted information to the public.

  55.What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

  答案:D- Improve their communication skilfs.

  2018年12月英语六级真题答案:阅读题完整版第二套

  第一篇:孩子幼年的注意力问题对于自身未来发展的影响

  46.What is the focus of the new study from Duke University?

  B - The predictors of children's academic success.

  47.How did the researchers ensure that their findings are valid?

  答案:A - By attaching equal importance to all possible variables examined.

  48.What do we learn from the findings of the Duke study?

  答案:B -There are more children with attention difficulties than previously thought.

  49.What does the Duke study find about children better accepted by peers? 答案:A - They do better academically.

  50.What can we conclude from the Duke study?

  答案:C 一 Social skills are playing a key role in children's development.

  第二篇:智能手机对于心理学研究的影晌

  51.What does the author say about the negative impact of smartphones? 答案:C - It is not so obvious but has caused some concern.

  52.What is considered a less obvious advantage of smartphone technology? 答案:D - It greatly improves research on human behavior.

  53.What characterizes traditional psychological research?

  答案:B - It relies on lab observations and participants' reports.

  54.How will future psychological studies benefit individuals?

  答案:A - By helping them pin down their unusual behaviors.

  55.What do we learn about current psychological studies?

  答案:B_ They are increasingly focused on real-life situations

  2018年12月英语六级真题答案:阅读题完整版第三套

  第一篇:高等数学在美国的教育方法引起了美国教育界的争论

  46.what does the author say about ordinary Americans?

  答案:B -- They think math is a complex subject.

  47.What is the general complaint about America's math education according to Hacker?

  答案:A - America is not doing as well as China.

  48.What does Andrew Hacker's Numeracy 101 aim to do?

  答案:B-Enable students to make practical use of basic math.

  49.What does Maria Droujkova suggest math teachers do in class?

  答案:A - Make complex concepts easy to understand.

  50.What does Pamela Harris think should be the goal of math education?

  答案:C - To broaden Americans' perspectives on math.

  第二篇:机器人在护理老人方面有很大的贡献

  51.What does the author say about Japan?

  答案:B - It takes the lead in providing robotic care.

  52.What do we learn about the robot Terajgio ?

  答案:C - It does not have much direct contact with patients.

  53.What are telepresence robots designed to do?

  答案:D - Facilitate communication between patients and doctors or family members.

  54..What is one special feature of the robot Actroid F?

  答案:A- It interacts with patients just like a human companion.

  55.What can we infer from the last paragraph?

  答案:C- Robots will not make nurses redundant.

更多内容请查看【2018年12月英语六级真题答案解析】专题

2018年12月英语六级真题答案解析专题

2019年6月英语六级新考季课程限时88折
活动时间:12月15日-12月17日

2019年6月英语六级新考季课程限时88折

扫码关注新东方在线服务号

扫码关注新东方在线服务号

>>六级答案这里最全

本文关键字: 六级真题答案

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语六级全程1班【2019年6月】

    ¥175.12

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

六级实用•工具

六级课程排行榜本周本月

六级公开课更多>>

2018年12月六级阅读真题解析-于抒冉 w 00分00秒
1 2018年12月六级阅读真题解析-于抒冉
2018年12月六级阅读真题解析-唐迟 w 00分00秒
2 2018年12月六级阅读真题解析-唐迟
2018年12月六级写作真题解析-潘赟 w 00分00秒
3 2018年12月六级写作真题解析-潘赟
2018年12月六级翻译真题解析-罗宇 w 00分00秒
4 2018年12月六级翻译真题解析-罗宇
2018年12月六级听力真题解析-李旭 w 00分00秒
5 2018年12月六级听力真题解析-李旭

微博直播更多>>

推荐阅读